Brezplačne
kanalizirane meditacije v januarju

V januarju se bodo v mojih poslovnih prostorih odvile kar 4 brezplačne kanalizirane meditacije, ki te popeljejo na duhovno potovanje v prebujeno stanje tvoje zavesti. Meditacije bodo potekale ob večerih urah v mojih poslovnih prostorih v centru Ljubljane. V nadaljevanju preberi opise meditacij in izberi tisto ali tisti, ki te pokličeta. Izbereš lahko največ 2 meditaciji, da lahko ta duhovna potovanja skupaj omogočimo čim večjemu številu ljudi. Hvala, ker to spoštuješ.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujam tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Odkrivanje osebnega poslanstva z zavestjo belih zmajev
Torek, 10. 1. 2023, 19.00 – 20.30

Na to izjemno potovanje nas popelje zavest belih zmajev, ki so izjemno močna in prodorna duhovna bitja svetlobe. Popeljejo te na potovanje v žarišče tvoje zavesti, kjer prepoznaš svoje poslanstvo, da ga še lažje izraziš v svet.

Potovanje v sveto mesto zavesti z duhovnim mojstrom Anumi
Petek, 20. 1. 2023, 19.00 – 20.30

Anumi je duhovni mojster, s katerim sem povezan še iz časa svete civilizacije starega Egipta. Odpira srce in prebuja zavest. V meditaciji te popeljeva na sveto mesto oz. kraj tvoje zavesti, kjer prebudiš svetost svojega bitja in prejmeš duhovne iniciacije, ki jih potrebuješ.

Aktivacija osebnega portala zavesti z duhovnim mojstron Anumi
Petek, 27. 1. 2023, 19.00 – 20.30

Tvoja zavest je izjemno močen energijski portal v višje dimenzije in svetove. Ima sposobnost odkrivanja lastnih globin in prebujanja novih stanj zavesti. Z aktivacijo lastnega portala zavesti, prebudimo globlja stanja in aktiviramo močnejše notranje premike naše zavesti.

Prebuditev duhovnih darov z zavestjo belih zmajev
Ponedeljek, 30. 1. 2023, 19.00 – 20.30

Zavest belih zmajev te popelje v svetost tvojega bitja, kjer se v prebujenem stanju zavesti še lažje zavedaš svojih duhovnih darov in sposobnosti. V tem stanju jih še lažje prebudiš in aktiviraš, da z njimi obogatiš življenje na tem planetu.

Me še ne poznaš?
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po meditaciji bo možen nakup po akcijskih cenah.

Zapluj v leto 2023 v umirjenem in prebujenem stanju zavesti!

Vse meditacije potekajo v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. Kljub temu, da je udeležba na meditacijah brezplačna, je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.*

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca.