Brezplačna meditacija 
Aktivacija življenjske vizije z zavestjo belih zmajev

V ponedeljek, 12. 12. 2022 bom zate na ta izjemno energijsko močen dan, kot medij za sporočila duhovnega vodstva kanaliziral meditacijo, ki aktivira tvojo življenjsko vizijo. Na to izjemno potovanje nas popelje zavest belih zmajev, ki so izjemno močna in prodorna duhovna bitja. Dogodek je brezplačen in bo potekal v mojih poslovnih prostorih, v centru Ljubljane. 

Vsa mesta so polna!
Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Sem Miha Itanimon Korošec. Pred dvema letoma sem ustanovil blagovno znamko Dream Creator, katere poslovanje je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prizemljujejo vizijo nove dobe. Prebujam tvojo duhovno dimenzijo, da še lažje prepoznaš svoj namen in zaživiš svoje najgloblje sanje.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo!
Me še ne poznaš?
Miha Itanimon Korošec

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.

Zavest belih zmajev te popelje na pravo duhovno potovanje!

Dovoli, da te skupaj z zavestjo belih zmajev popeljem na duhovno potovanje proti žarišču tvoje zavesti. Kanalizirana meditacija bo aktivirala tvojo življenjsko vizijo in prinesla odgovore za tvoje nadaljno delovanje.

 

Dogodek bo potekal v ponedeljek, 12. 12. 2022, med 19. in 20.30 uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. Kljub temu, da je udeležba na dogodku brezplačna, je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno.

Vsa mesta so polna!
Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!