Brezplačna delavnica –
Aromaterapija ljubezni in sprostitve

Skupaj z mojo mami Darjo, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula prirejava brezplačno delavnico – Aromaterapija ljubezni in sprostitve. Darja ti bo predstavila osnove aromaterapije in predala nekaj načinov, kako lahko s pomočjo eteričnih olj izboljšamo svoje počutje in v svoje življenje vnesemo več radosti, veselja, zaupanja in se podpremo na poti osebne rasti. 

 

Delavnica je zasnovana kot preplet teorije in prakse. Po delavnici boš domov odnesel-a priročnik z vsem teoretičnim znanjem in recepti ter dva izdelka, ki ju bomo skupaj izdelali na delavnici. Pa naj za zdaj ostaneta še skrivnost.

 

Darja se je ekipi ustvarjalcev Dream Creator pridružila pred pol leta. Zasnovala je ekološka razpršila za prostor – Mayarula SPACE.

Dobrodošel-a v sveti prostor, kjer sanje postanejo resničnost!

Poslovanje podjetja Dream Creator je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, naprednih duhovnih vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Spoznavni mesec je čudovita priložnost, da spoznaš ustvarjalce, vizijo in namen podjetja ter seveda ogromno duhovnih vsebin.

Eterična olja in njihovo delovanje

V prvem teoretičnem delu ti Darja predstavi eterična olja, kako jih pridobivamo, zakaj učinkujejo terapevtsko in kako delujejo na naše telo. Spoznaš tudi najrazličnejše metodu uporabe eteričnih olj. Na delavnici prejmeš tudi priročnik, kjer bo vso to teoretično znanje tudi zapisano.

Raziskovanje vonjev narave in izdelava dveh izdelkov

V drugem – praktičnem delu delavnice te Darja popelje v svet vonjav narave. Spoznali bomo praktične primere uporabe eteričnih olj in kar nekaj receptov, kako se lahko z eteričnimi olji podpreš tudi ti v vsakdanjem življenju. Tudi recepti bodo zapisani v priročniku, ki ga po delavnici odneseš domov. Skupaj bomo pripravili dva izdelka, ki ju po delavnici odneseš domov, katera dva, pa naj za zdaj ostane skrivnost. 

Delavnico vodi Darja Gornjak Korošec

Moje ime je Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije. Sem ustvarjalka naravne pomlajevalne kozmetike Mayarula, ki nudi celovito nego obraza in telesa. Moja namera je, da se z negovanjem povežemo same s seboj in zasijemo. 

Prepusti se doživetju narave!

Lepo vabljen-a na delavnico – Aromaterapija ljubezni in sprostitve, da se zaljubiš v rituale aromaterapije tudi ti! Delavnica bo v četrtek, 23. 2. 2023 med 17. in 19. uro, v mojih poslovnih prostorih na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani. 


Kljub temu, da je delavnica brezplačna je obvezna predhodna prijava. V prijavni obrazec prosim vpiši na kateri dogodek se prijavljaš. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. S prijavo pa le pohiti, število mest je zaradi manjše skupine omejeno. *S prijavo na dogodek se strinjaš s tem, da te dodam na mailing listo in te obveščam o svetih predmetih, duhovnih vsebinah in dogodkih.

Oddaj svojo prijavo preko prijavnega obrazca!
Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo.

Velik del mojega poslanstva so tudi sveti predmeti in ritualni izdelki, ki nas popeljejo na pravo duhovno potovanje. Pred kratkim sem v svojih poslovnih prostorih uredil manjšo trgovinico z bogato ponudbo svetih predmetov in ritualnih izdelkov – lovilci sanj s kristali, ritualni paketki za izdelavo lovilca sanj, razpršila za prostor, kristalne palice, ritualni paketki za energijsko čiščenje in kadila. Po delavnici bo možen nakup po akcijskih cenah.