Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj

S tole mislijo začenjava ta zapis …

Zavestno sodelovanje z lovilcem sanj je ključ do izpopolnitve njegovega namena.

V tem zapisu boš spoznal tehnike in rituale zavestnega sodelovanja s tvojim lovilcem sanj. 

Lovilec sanj v tvoje življenja prihajajo z velikim namenom.

Vsem je skupno to, da v naša življenja prinašajo bogate življenjske izkušnje, po katere smo pravzaprav vsi prišli.

 

Prav vsak na najini strani pa je unikatna, edinstvena kreacija, zato se v svojih specifičnih namenih med sabo razlikujejo.

 

“Pokliče” nas točno tisti, ki ga v nekem življenjskem obdobju najbolj potrebujemo. 

Lovilec sanj te je izbral. In ti si izbral njega.

Ni naklučje, da v tvoje življenje prihaja lovilec sanj. Izbral te je, da ti pomaga uresničiti tiste najgloblje sanje in dušne vizije. Ti pa si izbral njega. Začutil si ga v trenutku, ko si ga zagledal. 

 

Močna duhovna povezava se splete v trenutku, ko se odločimo za nakup lovilca sanj. To povezavo pa je seveda z rednimi praksami in tehnikami potrebno, tudi ohranjati in negovati. 

Vsak lovilec sanj je osrednji element Kompleta Dream Creator.

KOMPLET DREAM CREATOR VSEBUJE:

  • unikaten lovilec sanj
  • sveti les za energijsko čiščenje lovilca sanj
  • darilno škatlo
  • darilo – sprejček za prostor (15 ml)
  • meditacija za povezovanje z lovilcem sanj
Ob nakupu lovilca sanj ti pripada tudi kanalizirana meditacija.

Kot medij za sporočila duhovnega vodstva sem zate posnel kanalizirano meditacijo, v kateri te duhovno vodstvo popelje na čarobno potovanje.

 

S pomočjo meditacije se boš z svojim lovilcem sanj še lažje in globlje povezal.

 

Lahko ga boš informiral s svojimi namerami in željami. Tako te bo še močneje podprl na specifičnem področju tvojega življenja. Pomagaš si lahko z naslednjimi vprašanji:
Na katerem področju življenja želim več lahkotnosti in svobode?; Kaj želim v svojem življenju ustvariti?; Kje v mojem življenju si želim spremembe? …

 

Imej v mislih, da tvoj lovilec sanj, zaradi vpletenega kristala v tvoje življenje že primarno sidra močan in specifičen namen. Tega najdeš v opisu vsakega lovilca sanj na najini spletni strani. Tudi v primeru, da njegovo izdelavo naročiš, k tvojemu lovilcu sanj priloživa še opis njegovega namena.

 

Za piko na i pa ti bo ob koncu meditacije zašepetal še njegovo ime. Tako se v duhovnem svetu ustvari neskončna in božanska povezava med tabo in tem svetim predmetom, ki se je s svojo božansko energijo prišel dotaknit tvojega življenja. 

K tvojemu naročilu priloživa še sprejček za meditacijo. 

Sprejček za meditacijo (15 ml) je zasnovala Mihova mami, ustvarjalka kozmetične linije Mayarula, aromaterapevtka in velika ljubiteljica narave. 

 

Pomagal ti bo doseči globlje stanje meditacije, da se boš s svojim lovilcem sanj lahko še močneje povezal. 

 

V sprejčku se skrivajo še kristali roževca in kamene strele.

Lovilec sanj je portal, ki odpira vrata v višje dimenzije obstoja.

Priporočava ti, da v njegovi bližini tudi meditiraš. Držal ti bo varen prostor, da se z zavestjo dvigneš in raziskuješ svet višjih dimenzij. 

 

Višje dimenzije tvojega obsoja zate nosijo modrosti in usmeritve, ki ti bodo pomagale, da še bolj zavestno in odgovorno zaživiš svoje življenje.

 

Prav tako ti bo pomagal razumeti višji namen neke situacije. Svoje življenje boš z njegovo pomočjo lahko opazoval iz ptičje prspektive. 

 

Pomembno je tudi to, kam svojega lovilca sanj obesiš. Sprehodi se s svojim lovilcem sanj po prostoru in začuti mesto, kjer misliš, da te lahko najbolj podpre. 

Ljudje poimenujemo svoje kosilnice in sesalce, zakaj ne bi še lovilca sanj. 

Med samo meditacijo ti bo tvoj lovilec sanj zaupal še njegovo ime. 

 

Na etiketi darilne škatle v kateri si prejel lovilca sanj, je prostor, kamor lahko zapišeš njegovo ime.

 

Uporabljaj njegovo ime, ko zavestno sodeluješ z lovilcem sanj, saj bo ta pristop še dodatno poglobil vajino vez.

Samo opazuj svojega lovilca sanj. 

Tehnika oz. ritual opazovanja lovilca sanj bo izmojstrila pomembno stanje – samoobstajanje. S svojim življenjem se najlažje povežeš prav s to tehniko. Dovoli vse občutke in samo obstajaj v doživljanju sedanjega trenutka. 

 

Ritual opazovanja tvojega lovilca sanj bo prav tako močno poglobil vajino vez. Odpri srce in se potopi v njegove oblike in barve. V sebi nosi modrosti in odgovore na tvoja vprašanja. Odpira povezavo, da jasno slišiš svojo dušo.

 

Spoznanja o tvojem življenju se bodo s to tehniko, kar vrstila ena za drugo. Ob sebi imej zvezek, kamor zapišeš vse modrosti, ki ti jih zašepeta Vesolje.

Lovilec sanj bo hitro postal tvoj zelo dober prijatelj. Lahko mu zaupaš.

Svojemu lovilcu sanj lahko zaupaš svoje občutke in trenutno doživljanje. Podeli z njim svoje stiske in bolečine. Držal ti bo varen prostor, da se pristno izraziš. 

 

Podeli z njim tudi svoje uspehe, lepe trenutke za katere si hvaležen, pa tudi svoje sanje, cilje in vizije.

 

Vesolje bo še lažje slišalo tvoje namere in molitve, ko jih zaupaš svojemu lovilcu sanj. Zate odpira portal manifestacije in uresničitve tvojih srčnih želja.