POLNjENJE SVETIH PREDMETOV

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki potrebujejo energijsko čiščenje in polnjenje. Energijska čiščenja so najmočnejša s pomočjo narave. V tem zapisu ti predstavljava dva naravna pojava, ki jih lahko uporabljaš za svoje svete predmete in tako poskrbiš, da so energijsko bogati in zares služijo svojemu namenu.

 

Sončni žarki nosijo moč izvorne energije.

Prvi pojav, ki ga želiva predstaviti je vzhajanje Sonca. Ob sončnem vzhodu se sprosti izjemna količina energije, zato prvi sončni žarki nosijo moč, da stopijo vse, kar ne služi višjemu namenu. Sončni žarki svete predmete napolnijo z izvorno energijo, vendar so zelo intenzivni, zato ti priporočava, da rituali nastavljanja soncu niso predolgi. Za polnjenje svetega predmeta bo dovolj že to, če ga boš samo pokazal jutranjim sončnim žarkom in preprosto dal namero, da želiš svoj sveti predmet napolniti z energijo sonca.

Sijaj polne lune nežno polni tvoje svete predmete.

Drugi čaroben pojav za energijsko čiščenje je nastavljanje svetega predmeta na sijaj polne lune.  Polna luna je naravni pojav, kjer pride do odboja sončnih žarkov. Kadar nastaviš sveti predmet na sijaj polne lune, pride do energijskega polnjenja, ki je nežnejše kot sončni žarki, zato lahko svoj sveti predmet pustiš na soju lune tudi čez celo noč in prav tako daš namero, da ga želiš napolniti z lunino energijo. Če želiš svoj nočni ritual še poglobiti, lahko prosiš tudi zvezde, da ga napolnijo in informirajo z njihovo energijo.