Namen blagovne znamke

Želiva si, da v najini zgodbi prepoznaš, da tudi ti na ta planet prihajaš z velikim namenom. 

Iskreno verjameva, da prav vsak na ta planet prihaja z velikim oz. višjim namenom. Iskanje namena pa je seveda individualen proces, ki traja vse življenje. 

 

Velik del najinega osebnega namena se nama je razkril, ko sva se spoznala. Tako  sta se zelo kmalu prelevila v nekaj večjega – v skupno vizijo blagovne znamke Dream Creator. 

Vesolje te je izbralo, da v mozaik življenja postaviš svoj košček dušne vizije. 

Kaj misliva s tem?

 

Kot duša si še pred utelesitvijo izbral, da si želiš svoje razširitve prav v tem času in prostoru. Izbral si zametke svoje življenjske zgodbe in se pogumno podal v novo duhovno izkušnjo – utelesitev tvoje duše v človeško telo na planetu Zemlja.

 

Vesolje je tako zate pripravilo tvojo osebno dušno vizijo, s katero prihajaš v to življenje. Seveda si to vizijo svobodno še pred utelesitvijo izbral sam. 

 

Tako se lahko preko tvoje življenjske zgodbe rodi globoka dušna vizija. To je vizija ljubezni, svetlobe in spremembe.

Blagovna znamka Dream Creator ponuja izdelke in vsebine, ki te celostno podprejo pri uresničevanju tvojih najglobljih sanj. 

Želiva si, da ti vsi izdelki v najini ponudbi in vsebine, ki jih deliva s tabo, držijo varen prostor raziskovanja tvojih globin, sanj in vizij. Pa tudi to, da te prav ti izdelki in vsebine podprejo, da spoznanja o svojem dušnem obstoju tudi polno integriraš v svoje življenje in zaživiš v vsej veličini. 

Trenutno v najini ponudbi:

Unikatni lovilci sanj, ki so osrednji element Kompletov Dream Creator. Izbiraš lahko tudi med blazinico za meditacijo in spanje.

 

Možnost izbire materiala za samostojno izdelavo lovilca sanj in že pripravljeni Kompleti Ustvari svojega. 

 

Novi produkti – Postajam, ki te podprejo pri spremljanju tvojega osebnega, duhovnega in poslovnega napredka. 

Čutiva se poklicana, da moč in vrednost lovilcem sanj pripiševa nazaj.

V preteklosti so se lovilci sanj komercializirali in množično pojavljali praktično povsod. Roke so zamenjali stroji, lovilci sanj pa so tako izgubili svojo vrednost in moč.

 

Čutiva se poklicana, da moč in vrednost lovilcev sanj pripiševa nazaj. Ob raziskovanju njihovega višjega namena sva odkrila, da je njihov resnični namen veliko večji kot ta, ki se ga kot družba trenutno zavedamo.

 

Prav s tem namenom s tabo deliva blog vsebine, da ti približava duhovni svet. V  blog zapisu – Lovilci sanj in njihov namen si lahko prebereš več o teh čarobnih svetih predmetih.

Lovilci sanj in njihov namen

Lovilci sanj so čisti portali božanske energije, ki našo zavest povezujejo v skupno polje obstoja. Držijo nam varen prostor in energijo, da uresničimo svoje sanje, ideje in dušne vizije ter si tako ustvarimo bogate življenjske izkušnje, po katere smo pravzaprav vsi prišlji.

 

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki ji v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje oz. sveti predmeti.

Novi produkti – Postajam

Nove produkte – Postajam obsegajo trije produkti, ki so namenjeni spremljanju tvoje osebne, duhovne in poslovne rasti.

 

V osnovi so sestavljeni iz dveh delov: I. Fizični del produktov obsegata dva fascikla za mesečno oz. aktualno spremljanje in letno spremljanje napredka ter II. digitalne predloge – templati, ki jih ob naročilu v pdf datoteki prejmeš na svoj elektronski naslov.