Lovilec sanj informiran z energijo tvojega duhovnega vodstva
Poveži se s svojim duhovnim vodtsvom s pomočjo lovilca sanj!

Lovilci sanj so sveti predmeti oz. energijska orodja. Odpirajo močne energijske portale, ki te povezujejo s tvojimi sanjami in vizijami. Ob enem pa lahko lovilcu sanj z izbiro kristala pripišemo še specifičen namen.

 

Z izbiro pravega kristala (te ti predstaviva v nadaljevanju) ti bo lovilec sanj odpiral močan energijski portal, ki bo tvoj fizični svet povezal z duhovnim. S pomočjo lovilca sanj se boš tako še lažje povezal s svojim duhovnim vodstvom in izpolnjeval svoj dušni namen. Vesolje bo še lažje slišalo tvoje namere in molitve, ko jih zaupaš svojemu lovilcu sanj.

 

Jasna namera personalizirane izdelave lovilca sanj bo vodila sveti proces izdelave in tako povečala moč tega edinstvenega svetega predmeta. S svojim lovilcem sanj, ki je izdelan prav zate, se boš tako še lažje povezal in zgradil močno duhovno vez. 

Izbiro kristala prepuščava tebi!
Kamena strela

kristal čiščenja; prinaša jasnost in odstranjuje vse, kar ni skladno z našo najvišjo vibracijo; nas poveže z izvorom; ustvarja energijske zaščite.

Kianit

aktivira višje ležeče čakre; odpira dostop do višjih dimenzij; povečuje duhovne sposobnosti.

Angelit

kristal angelov; nas obda z energijo naših angelov; prinaša energijo brezpogojne ljubezni in sprejemanja; vrača v čistost in srčnost

Celestin

 sidra energijo našega duhovnega vodstva; prinaša odgovore; pomirja in spominja, da nismo sami; uravnava možganski polovici.

Ametist

vzpostavlja pretok med višjimi nivoji; odpira za ljubezen duše; povezuje z dušnim poslanstvom; povečuje sposobnosti jasnovidnosti in jasnovednosti.

Lovilec sanj je edinstveno darilo. Podari ga sebi ali tebi ljubi osebi.
Poskrbela bova, da boš del edinstvene in bogate izkušnje!

Ob nakupu lovilca sanj ti pripada spletni program. Ta obsega vsebine, rituale in meditaciji za povezovanje in aktivacijo namena tvojega novega energijskega orodja.

V čudovitem darilnem pakiranju se poleg lovilca sanj skrivata še sveti les in razpršilo za prostor!

Sveti les se uporablja za energijsko čiščenje svetih predmetov in prostora. Razpršilo za prostor (15 ml) pa te popelje v globlje doživljanje meditacije. Nastalo je v sodelovanju z Mihovo mami, ustvarjalko kozmetične linije Mayarula.

Pravo duhovno potovanje, ki ga lahko pripelješ v objem svojega doma!
Le nekaj korakov te loči do personalizirane izdelave lovilca sanj!
I.
Oddaj svoje naročilo

Na dnu strani dodaj izdelek “Izdelava lovilca sanj po naročilu” v košarico in zaključi nakup. Sistem bo avtomatsko shranil tvoje podatke – ime in priimek, kontaktni podatki in naslov, kamor ti bomo poslali izdelan lovilec sanj. 

II.
Pdf priročnik s kristali in vprašalnik

Po oddanem naročilu ti bova na tvoj elektronski naslov poslala pdf priročnik z opisi kristalov. Izbiro kristala prepustiva tebi. Če boš imel-a težave, ti bo Anja z veseljem svetovala ali pa kristal izbrala zate. Pošljeva ti tudi kratek vprašalnik, kjer jasno definiraš svoje želje. 

III.
Ponudba in plačilo

V najkrajšem možnem času ti, Anja na podlagi tvojih želja pripravi ponudbo in skico. Po potrditvi ponudbe in skice ti na tvoj elektronski naslov pošljeva predračun.

IV.
Izdelava lovilca sanj 

Po prejetem plačilu se Anja loti izdelave tvojega lovilca sanj. Preden ti lovilec sanj v kakovostni darilni škatli pošljeva na tvoj naslov, ga zate še blagoslovima in energijsko očistima.

Svoje naročilo lahko oddaš tukaj!
Vsi lovilci sanj so narejeni izpod Anjinih rok!

Moje ime je Anja, sem umetnica, raziskovalka duhovnih resnic in zdravilka. V podjetju Dream Creator ustvarjam svete predmete in duhovne vsebine. Z uporabo kristalov na različne načine prizemljujem duhovno zavest v vsakdanje življenje.

Obe meditaciji je skanaliziral Miha Itanimon!

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. V podjetju Dream Creator skrbim za razvoj novih svetih predmetov in ostalih projektov. Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent.