KAKO PRIPRAVITI PROSTOR ZA VEČ KREATIVNIH IDEJ?

Verjameva, da se ti je že kdaj zgodilo, da si ostal brez ideje ali rešitve, ko si jo  najbolj potreboval. V tem zapisu ti predstaviva nekaj preprostih načinov, kako pripraviš svoj prostor za še več kreativnih idej. 

I. Fizično čiščenje prostora 

Prvi korak je fizično čiščenje prostora. Pospravi vse stvari, ki jih ne potrebuješ za svoje delo in očisti svoje delovno okolje. V svoj prostor lahko prineseš rastline, ki prostor poživijo in kristale, ki v prostoru odpirajo nove dimenzije. Rastline in kristali bodo zagotovo dvignili tvoje razpoloženje. 

II. Energijsko čiščenje prostora

Ko je tvoj prostor pospravljen in urejen, ti priporočava še energijsko čiščenje prostora. Uporabiš lahko kadila, na primer sveti les oz. palo santo in z njim prekadiš cel prostor. Prostor po prekajevanju dobro prezrači in tako vanj povabi svežo energijo.

 

Svoj prostor lahko očistiš tudi s pomočjo kristalne palice s kameno strelo. Predstaviva jo na dnu strani. 

III. Energijska zaščita prostora

Ne energijsko čistem in pretočnem prostoru oz. delovnem okolju lahko na koncu ustvariš še energijsko zaščito. Tudi ob tem koraku priporočava uporabo kristalne palice in rituala ustvarjanje energijske zaščite, ki ga spoznaš znotraj spletnega programa, ki ti pripada ob nakupu. 

IV. Odpiranje portala kreativnosti

Za piko na i lahko čisto na koncu na kakšnem kristalu odpreš še portal kreativnosti. Tehnika odpiranja portalov je napredna tehnika, ki duhovni svet povezuje s fizičnim. Energija portala bo tako vplivala na tvoje energijsko polje, da prejmeš še več kreativnih idej in rešitev za svoje življenje. 

Kristalna palica s kameno strelo

Kristalna palica je sveti predmet oz. energijsko orodje, ki se uporablja za energijsko čiščenje, ustvarjanje energijskih zaščit, odpiranje portalov, informiranje in aktivacijo čaker. Je nepogrešljiv dodatek k svojim duhovnim praksam, da se še globlje povežeš sam-a s seboj.

 

Lesena palica služi kot ogrodje, mah pa kristalni palici dodaja estetsko vrednost in omogoča večji pretok. Bakrena žica povezuje vse elemente in hkrati služi kot prevodnik energije. Kristal definira moč in namen kristalne palice. Kamena strela povezuje naše življenje v harmonično celoto, povezuje nas z izvorom in ustvarja močne energijske zaščite. Prinaša jasnost in čisti naše fizično, čustveno, mentalno in energijsko telo.

 

K tvojemu naročilu priloživa še košček svetega lesa za energijsko čiščenje kristalne palice. Vse možnosti uporabe in rituale ti podrobno opiševa in predstaviva v spletnem proghramu, ki ti pripada ob nakupu.