Energijsko čiščenje lovilca sanj

Lovilci sanj so sveti predmeti.

Smiselno povezani naravni elementi – leseno ogrodje, spletena mreža iz rastlinske vrvice, peresa, ki prosto odpadejo pticam, školjke in kristali, ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki ji v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje.

Energijska orodja pa zahtevajo tudi energijsko čiščenje. Prav s tem namenom, sva k tvojemu naročilu priložila še košček Svetega lesa. 

Sveti les, znan tudi kot Palo Santo je drevo, ki raste v suhih tropskih gozdovih Južne Amerike. Ko drevo naravno odmre, je njegov les po nekaj letih pripravljen za uporabo kot kadilo.

 

Šamani in zdravilci ga že tisočletja uporabljajo za namene zdravljenja in čiščenja negativnih energij. 

Potek energijskega čiščenja lovilca sanj …

Še preden se zares lotiš energijskega čiščenja postavi jasno namero, ki bo vodila sam ritual. Namero, da želiš svoj lovilec sanj očistiti vseh negativnih energij, pošlji v Vesolje. 

 

Lahko začneš z ritualom. V naslednjem koraku prižgi svečko in košček svetega lesa pridrži nad ognjem pod kotom 45°, da lepo zagori.

 

Ko les zagori, plamen ugasneš tako, da s palčko na hitro “pomahaš” v zraku. Postopek prižiganja in ugašanja lahko nekajkrat ponoviš in tako dosežeš, da bo košček Svetega lesa še močneje tlel in posledično spustil še bolj gost dim.

 

Z gostim aromatičnim dimom, ki se zdaj vije iz tleče palčke svetega lesa, zdaj prekadi vsak delčel lovilca sanj. Še  vedno držiš namero.

 

Ta aromatičen dim bo energijsko očistil lovilec sanj, v prostor pa prinesel mir in ljubezen. Prostor, kjer čistiš svoj lovilec sanj dobro prezrači. 

Svoj lovilec sanj lahko energijsko očistiš tudi s kristalno palico!

Kristalna palica je pravtako sveti predmet oz. energijsko orodje. Uporablja se za energijsko čiščenje, ustvarjanje energijskih zaščit , odpiranje portalov, informiranje in aktivacijo čaker.