Energijski portali

Si že slišal za energijske portale? Ne? Nič hudega, v današnjem zapisu ti zaupava nekaj glavnih lastnosti energijskih portalov in najino izkušnjo z njimi.

Kaj energijski portali sploh so?

Energijske portale ali Vortekse si najlažje predstavljamo kot nevidne spirale, ki povezujejo duhovne in fizične svetove.


Energijske portale bi lahko opisali tudi kot posebne točke v času in prostoru na premici našega življenja. Prvi energijski portal, ki nam je vsem skupen je ta, ki ga doživi naša duša znotraj utelesitve, torej spočetje, naslednji portal pa je rojstvo. Tako se skozi našo utelesitev zvrsti veliko izkušenj in pomembnih mejnikov, ki vplivajo na strukturo naše realnosti. Tudi smrt je energijski portal, preko katerega duša lažje zapusti ta fizični svet. 

Odpiranje energijskih portalov

Odpiranje energijskih portalov je upogibanje realnosti z namenom doseganja višjega namena. 

 

Najpogosteje jih odpirajo višja svetlobna bitja z namenom prizemljitve oziroma prenosa informacij v naš fizični svet. Lahko bi rekli, da je energijski portal neke vrste orodje, ki ga duhovni svet uporablja za realizacijo oziroma manifestacijo nekega duhovnega načrta ali energijske matrice. 

 

Tako kot imajo to sposobnost svetlobna bitja duhovnega sveta, pa v sebi to sposobnost nosimo tudi sami. Razlika je v perspektivi iz katere odpiramo energijske portale predvsem pa se moramo ljudje tehnike odpiranja energijskih portalov najprej naučiti oziroma (ponovno) spomniti. Kako so portali vstopili v najino življenje …

Hrepenela sva po močnih premikih na vseh področjih najinega življenja, a nobena nova tehnika ali delavnica naju enostavno ni več pritegnila…čakalo naju je namreč nekaj povsem novega.

 

Ob povezovanju različnih tehnik in duhovnih praks naju je tako Vesolje počasi pripravljalo, da se spoznava še z energijskimi portali, in takoj sva vedela, da je to tisto (nekaj) na kar sva čakala.

 

Razvila sva napredno tehniko odpiranja energijskih portalov in z rednim prakticiranjem, so tisti željeni premiki postali najina realnost. 

Postani mojster ukrivljanja realnosti!

Če si tudi ti želiš postati mojster odpiranja energijskih portalov, se nama v soboto, 21. 5. pridruži na delavnici – Odpiranje energijskih portalov. 

Prepričana sva, da ti bo tehnika odpiranja energijskih portalov velik doprinos, saj boš z njeno pomočjo lahko mojstril pomembna področja tvojega duhovnega razvoja: zdravljenje, meditacija, kanaliziranje, manifestacija, energijsko čiščenje, informiranje, dostopanje do novih idej in kreativnih rešitev … S pomočjo te tehnike pa bodo vse ostale duhovne prakse zate postale še močnejše in učinkovitejše!