DOVOLIŠ SVOJEMU OTROKU SANJATI?

Avtor: Miha Itanimon Korošec

 

Se spomniš svojega otroštva? Moj spomin velikokrat seže leta nazaj, ko se mi je kot majhnemu otroku zdelo mogoče čisto vse. Pot do uresničitve mojih sanj se mi je zdela povsem preprosta in lahkotna.

 

Hitro se porodi vprašanje, zakaj tekom odraščanja tako tudi ne ostane. V tem blog zapisu s tabo delim moja spoznanja. 

 

Odgovore sem na začetku iskal v pomembni prelomnici mojega življenja. To je potovanje v Afriko, ko se je naši štiri-članski družini pridružila še 8 mesecev stara temnopolta punčka. 

 

Ljubezen, ki se je rodila v naši družini ob njenem prihodu nas je vodila v intuitivno vzgojo. Tudi sam si kot starejši bratec pripisujem pomembno vlogo pri njeni vzgoji.

To vlogo bi predvsem opisal kot misijo, da skozi najino druženje prepozna, da lahko uresniči vse svoje sanje!


Vse prevečkrat opažam, kako sistemska učenja otrokom porežejo njihova krila domišlije. To so krila, ki jim dajejo moč in prepoznavo, da lahko uresničijo svoje še tako nore sanje!

Brez teh kril, še prej popolnoma uresničljive sanje, postanejo neotipljiva prihodnost. Domišlijo zamenjajo analize, statistike in sistemska prepričanja.

 

Sam sem mnenja, da je je vloga starševstva tudi to, da varujejo in negujejo ta krila domišlije svojega otroka. Pomembno se mi zdi, da otrok odrašča v prepričanju, da je vreden uresničitve njegovih sanj. S to modrostjo bo v življenju lažje kljuboval z vsemi vzponi in padci, ki jih ponuja življenja. Prav ta miselnost pripomore k temu, da se vedno znova poberemo in nikoli ne obupamo. 

Ker je vzgoja otrok v prvih fazah odraščanja bistvenega pomena, se vizija blagovne znamke Dream Creator začenja prav tukaj.

Ko zaprem svoje oči, že lahko vidim svet, ko se po svetu sprehajajo otroci, ki verjamejo v uresničitev svojih sanj. Tekom svojega odraščanja pa jih prav zaradi vrednot, ki so jih spoznali v svojem otroštvu, tudi uresničujejo. 

 

Z Anjo sva pripravila posebno ponudbo, ki se dotika tako staršev kot otrok. Ponujava unikatne lovilce sanj s kristali.

Lovilci sanj so sveti predmeti. Odpirajo močne energijske portale, ki nas povezujejo z našimi sanjami in vizijami!

Smiselno povezani naravni elementi ustvarjajo popolno harmonično celoto, ki ji v tem primeru lahko rečemo tudi energijsko orodje.

 

Predstavljajo most med duhovnim in fizičnim svetom. Vesolje bo še lažje slišalo želje tvojega otroka, ko jih zaupa svojemu lovilcu sanj. Prepričana sva, da bo v njem prepoznal zaveznika na poti uresničitve njegovih sanj. 

 

Lovilec sanj pa ne bo zgolj predbožično ali božično darilo za tvojega otroka.  Ko ga podariš svojemu otroku, ga namreč podariš tudi sebi. Spominjal te bo na to, da svojega otroka spodbujaš v to, da si dovoli sanjati! V teh negotovih in majavih časih je to še toliko večjega pomena. Lovilec sanj bo podprl tvojega otroka, da se lažje sooči z izzivi, ki jih prinašajo ti časi. 

Vsak lovilec sanj je osrednji element Kompleta Dream Creator.

KOMPLET DREAM CREATOR VSEBUJE:

  • unikaten lovilec sanj
  • sveti les za energijsko čiščenje lovilca sanj
  • kakovostno darilno škatlo
  • darilo – sprejček za prostor (15 ml)
  • meditacija za povezovanje z  lovilcem sanj
To pa še ni vse! Lovilcu sanj lahko z izbiro kristala pripišemo še specifičen namen. 

Vsak kristal v naša življenja sidra specifično vibracijo, ki se izrazi, kot podpora na najrazličnejših področjih našega življenja.

 

Da lažje razumeš namen kristala v lovilcu sanj, ti to predstaviva s praktičnim primerom.

 

Na sliki lahko vidiš lovilec sanj, ki vsebuje kristal selenit. Selenit je  kristal čiste svetlobe in nas spominja na to, da smo tudi mi svetlobna bitja. Skozi naše telo vzpostavlja pretok in aktivira naše čakre. 

Lovilec sanj s kristalom selenit tako odpira portal enosti, da se lažje povežemo s svojim izvorom. Povezuje nas z našim namenom, ki ga prinašamo na ta planet. Ob enem pa z njegovo pomočjo še lažje prepoznamo svoje darove. 

Ti lovilci sanj še iščejo svojega zaveznika!
Lovilce sanj izdelujeva tudi po naročilu!

Lovilec sanj, ki je izdelan prav zate ali tebi ljubo osebo v sebi nosi posebno moč. Podprl te bo na specifičnem področju, kjer prav zdaj potrebuješ premik ali spremembo. Z njim se boš še lažje povezal in uresničil svoje sanje.