Delitev in uporaba energijskih portalov

V osnovi lahko energijske portale razdelimo v dve različni skupini – portale, ki jih pripenjamo na energijsko polje ali prostor in portale, ki jih pripnemo na fizični predmet.  Ta delitev temelji na fizično oprijemljivi točki, na katero pripnemo energijski portal.

Obstajajo še planetarni portali, na katere sicer ne moremo vplivati, lahko pa njihovo energijo uporabimo za vzvod pri naslednjih premikih v našem življenju. 

 

V tem blog zapisu ti predstaviva energijske portale, na delavnici – Odpiranje energijskih portalov pa s tabo deliva še napredne tehnike odpiranja energijskih portalov!

Energijski portali, ki so pripeti na prostor

Energijski portal lahko odpreš v kateremkoli prostoru (ob upoštevanju etičnosti) – delovno okolje, bivalni prostor, avto, prostor v naravi … Z definiranjem jasnega namena energijskega portala, lahko s to tehniko v prostor prineseš specifično energijo, v kateri si želiš v tistem trenutku obstajati.

S to tehniko pogosto odpirava energijske portale kreativnosti v najini pisarni, ki nama pomagajo poiskati prave ideje in rešitve za projekte, ki jih ustvarjava. Energijske portale pa lahko prav tako uporabimo za energijsko čiščenje prostora. 

 

 

Odpiranje energijskih portalov na daljavo

Pri odpiranju energijskih portalov nismo omejeni na čas in prostor. To sta dejavnika, ki sicer oblikujeta našo realnost, vendar za delo z energijami nista pomembna. Energija namreč ni omejena ne v času, ne v prostoru. Tako lahko energijske portale odpiramo na daljavo – v prostorih, kjer nismo fizično prisotni, pa tudi na različnih točkah časovnice v prihodnosti.

Energijski portali, ki so pripeti na energijsko polje

Z enako tehniko, kot odpiramo portale na prostorih, pa lahko portal odpremo tudi na svojem energijskem polju. Energija, ki jo s to tehniko pripelješ v svoje energijsko polje te bo tako spremljala v različnih situacijah, kjer potrebuješ podporo. In prav to je prednost energijskih portalov.


Energijski portal lahko recimo odpremo na svojem energijskem polju z namenom energijske zaščite. Tako nas bo energijska zaščita spremljala skozi naš vsakdan. 

Energijski portali, ki so pripeti na fizične predmete

Energijske portale lahko odpremo tudi na fizičnih predmetih. Z drugo besedo lahko te portale imenujemo tudi vorteksi.

Energijski portal postane fizični portal v trenutku, ko njegovo energijo zasidramo v fizični predmet. Energijske portale lahko odpremo na najrazličnejših predmetih. Najlažje pa nam bo odpiranje energijskih portalov na predmetih, ki nam nekaj pomenijo oziroma imajo za nas posebno vrednost.

Energijske portale pa lahko pripnemo tudi na naravne predmete, ki so sposobni prevajanja višjih vibracij – to so na primer kristali. 

Tehniko odpiranja energijskih portalov na fizičnih predmetih ti podrobno predstaviva na delavnici.

 

Informiranje hrane in pijače

Energijske portale lahko odpremo tudi na hrani in pijači. Posebej primerna za informiranje je voda, ki deluje kot medij za prenos informacij. Ob delovanju na molekule vode z določeno energijo, se te uredijo v strukturo, ki nosi ta energijski zapis. 


Če želimo, da so naše celice bolj zdrave in sijoče, lahko na steklenici vode odpremo portal zdravilne energije. Informirana voda bo informirala celice v našem telesu. Energijski portal lahko odpremo tudi na netopnem kristalu in ga damo v steklenico z vodo. Vibracija kristala in energijskega portala bosta tako informirala vodo.
 

Planetarni portali

Planetarni portali so močne točke v času, ko se na planet Zemlja sidra nova energija in zavest. O planetarnih portalih največkrat govorimo, ko opisujemo različne poravnave in premike planetov v našem osončju. Vsak planet je svoje duhovno bitje, ki vibrira z določeno energijo. S premiki in poravnavami tako planeti odpirajo planetarne portale, ki na planet Zemlja sidrajo določeno energijo oz. zavest.  

 

Vsak planetarni premik ali poravnava pa nosi posebno energijo, ki jo lahko izkoristimo na najrazličnejših področjih našega življenja. Določeni planetarni portali nas bodo tako podprli pri odnosih, drugi na naši poslovni poti … Da kar se da najbolje izkoristimo potencial planetarnega portala je potrebno poznavanje energij planetov in njihovih konstelacij. 

Postani mojster ukrivljanja realnosti!

Če si tudi ti želiš postati mojster odpiranja energijskih portalov, se nama v soboto, 21. 5. pridruži na delavnici – Odpiranje energijskih portalov. 

Prepričana sva, da ti bo tehnika odpiranja energijskih portalov velik doprinos, saj boš z njeno pomočjo lahko mojstril pomembna področja tvojega duhovnega razvoja: zdravljenje, meditacija, kanaliziranje, manifestacija, energijsko čiščenje, informiranje, dostopanje do novih idej in kreativnih rešitev … S pomočjo te tehnike pa bodo vse ostale duhovne prakse zate postale še močnejše in učinkovitejše!